Salı, Mayıs 08, 2012 | By: Unknown

11 Mayıs Haftası Gösterime Girecek Filmler

11.05.2012 Haftası Vizyona Girecek Filmler

11 Mayıs Cuma günü Türk sinemalarına 7 yeni film dahil olacak. Bu hafta çok iddialı filmler olmasa da izlenecek filmler olduğunu söyleyebilirim. Son dönemin aksiyon filmi oyuncularından Jason Statham' la "Safe" filmi bu hafta ekranlarda olacak. Romantik film isteyenlere ise Katherin Heigl'le "One for the Money" hitap edecek. İllaki Türk filmi diyenler ise bu hafta "Can" ve "Komik Bir Aşk Hikayesi" filmlerini izleyebilirler. 
Yıllardan beri dans ekibi dediğimizde akla ilk gelen ekip olan Mustafa Erdoğan koordinatörlüğündeki "Anadolu Ateşi" ekibi kendi adlarıyla çıkardıkları  "Efsanelerin Dansı : Anadolu Ateşi" isimli 3D gösterimi ile vizyona gelecek. Her ilde gösteri yapmayan ve yaptığında yüksek bilet ücretleri nedeniyle canlı izleme fırsatı bulamayanlar 3D seçeneğinden çok memnun kalacaktır. 




ONE for the MONEY
2012
Aşk ve Para
(Yönetmen : J. Anne Robinson / Oyuncular: Katherine Heigl, Jason o'Mara, Daniel Sunjata )
91 Dakika


Stephanie eşinden yeni ayrılmış işsiz bir kadındır ve kuzeninin yanında kendine yeni bir iş bulur. Fakat kendisine verilen ilk işte, eskiden ilişki yaşadığı bir polis memurunun davasıyla ilgilenmek zorunda kalır. Bu ilginç takip, başına beklenmedik olaylar açacaktır.
Katherine Heigl’in başrolünde oynadığı ve bilindik dizilere yönetmenlik yapan Julie Anne’in üstlendiği yapım, bir kadının geçmişiyle yüzleşmesine neden olan eğlenceli olayları konu ediniyor.

FRAGMAN




CAN
2012
( Yönetmen : Raşit Çelikezer / Oyuncular: Selen Uçer, Serdar Orçin, Y. Berkan Demirbağ )
105 Dakika

Ayşe ve Cemal evleneli birkaç yıl olmuştur. Tek eksikleri bir çocuktur. Normal yollardan çocuk sahibi olamayınca Cemal’in zoruyla illegal yollardan çocuk sahibi olurlar. Ancak başından beri bu duruma karşı tavır alan Ayşe çocuğu bir türlü bağrına basamaz ve çocuk bir yaşına gelirken Cemal evi terk eder. Ayşe çocuktan kurtulmak için her yolu deneyecek ama bir türlü başaramayacaktır.

FRAGMAN


SAFE

2012

Koruyucu
( Yönetmen: Boaz Yakin / Oyuncular: Jason Statham, Catherine Chan )
94 Dakika


Yeraltı suç örgütü 10 yaşındaki Çinli matematik dahisi Mei’yi kaçırır ve Amerika’ya götürür. Böylece örgütün bütün belgeleri küçük kızın aklında olacaktır. Luke Wright, New Jersey’de ikinci sınıf bir dövüşçüdür. Evsiz ve beş parasız yaşamakta ve intihar etmeyi düşünmektedir. Rus Mafyası küçük kızı Triadların elinden kaçırmaya çalışırken, Luke Wright olayı görür ve müdahale eder.

FRAGMAN







INTOUCHABLES
2012
Can Dostum
( Yönetmen: Olivier Nakache, Eric Toledano / Oyuncular: Francois Cluzet, Omer Sy)
112  Dakika



Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss’i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss’in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O’na inanır ve bir şans verir. Dünya dursa yan yana gelmeyecek olan bu iki karşıt dünya görüşünün çarpışmasının ve zamanla çılgın bir dostluğa dönüşmesinin, insanı derinden etkileyen hikâyesi.

FRAGMAN







EFSANELERİN DANSI: ANADOLU ATEŞİ (3D)
2012
(Yönetmen : Mustafa Erdoğan) 
Müzikal


Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan, her yöreden derlenmiş 3000 halk dansı figürü 3D olarak sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Ünlü dans gösterisinin sinema filmi detaylı çekimleri 100 kişilik animasyon ve profesyonel 3D çekim ekibi tarafından 6 aylık süre içinde gerçekleştirildi. Dünya standartlarında 3D efekt ve animasyonlar ile desteklenerek izleyiciyi konseptin içinde tarihte yolculuğa çıkartıyor.

FRAGMAN






KOMİK BİR AŞK HİKAYESİ
2012
(Yönetmen: Cüneyt Yosulçay / Oyuncular: Aydoğan Temel, Arzu Yanardağ, Zeynep Gülmez, Selahattin Taşdöğen)

Atila, her zamanki günlerinden birinde, televizyondaki bir filmin diyaloglarına dikkat kesilir. Tekerlekli sandalyedeki bir gence, annesi önermektedir: “Oğlum hiç değilse sana bir bakıcı tutsaydık?” Atila’nın aklına parlak bir fikir gelir. Hemen 118’li bir numaradan, ilân verebileceği bir telefon numarası alır. İlân şöyledir: “Yatılı bakıcı aranıyor!” Atila’nın derdi eğlenmek, monoton yaşantısına renk katmaktır.


FRAGMAN







İKİZLER FİRARDA
2012
(Yönetmen: Yusuf Füven / Oyuncular: Cengiz Küçükayvaz, Sümer Tilmaç, Selahattin Taşdöğen, Oya Aydoğan, Seda Sayan, Tarık Mengüç)
101 Dakika


Film, iki kızın annelerini arama macerasıyla başlıyor. Bir sohbet sırasında babalarının konuşmalarını yanlış anlayan ikizler, yıllar önce ölen annelerinin yaşadığını zannederek, Bursa'ya aramaya geliyorlar. Muhtardan aldıkları 7-8 adresi gezerken başlarına bin tane olay geliyor.


FRAGMAN




İYİ SEYİRLER...

0 yorum:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara