Cuma, Nisan 13, 2012 | By: Unknown

13 Nisan Haftası Gösterime Giren Filmler

13.04.2012 Haftasında Vizyona Giren Filmler
Bu hafta vizyona 5 yeni film girecek. Bunların arasında en çok dikkat çekenlerden birisi şüphesiz Zeki Demirkubuz'un "Yeraltı" filmi. Yeraltı filmi Dostoyevski'nin Yeraltından Notlar adlı kitabından uyarlanmış. Engin Günaydın'ın performansı ile taşıdığı film haftanın izlenesi filmlerinden birisi. Aşk Yemini adıyla çevrilen "The VOW" süprizlerle dolu bir romantik film. Eşinin kendisini unutmasına dayanamayan koca, eşine kendini hatırlatmak için çabalamaktadır... Bu filmler dışında gösterime giren üç film daha var. Yazının devamını okuyarak bu filmler hakkında bilgi edinebilir, yine her filmin altındaki bağlantıdan fragmanlarını izleyebilirsiniz...
İyi Seyirler...





The VOW
AŞK YEMİNİ
Rachel McAdams - Channing Tatum
 Paige ve Leo, Chicago'da mutlu bir hayat yaşayan, birbirlerine deli gibi aşık, genç evli bir çifttir. Karlı bir gecede araba kazası geçirirler. Leo sağlam kurtulur fakat Paige'in başına aldığı darbe genç kadının kocasıyla yaşadığı tüm anıları siler. Komadan çıktığında kocası onun için artık yabancı birisidir. Leo, karısının aşkını yeniden kazanmak zorundadır.


Tür :  Drama
Yapım Yılı: 2012
Ülke: ABD, Brezilya, Fransa, Avusturalya
Vizyon Tarihi: 13.04.2012 Cuma


                                                                                                                                                                   


Haywire
ÇAPRAZ ATEŞ
Channing Tatum, Michael Douglas, Antonio Banderas, Gina Carano, Evan McGregor, 
  İşinin ehli özel bir dedektif olan Mallory, tehlikeli bir görev için Dublin'e yollanır. Bu görevde bir gariplik olduğunu sezen Mallory oyuna getirildiğini anlar. Uluslararası bir seviyeye çıkan insan avından canlı çıkmak için bütün yeteneklerini kullanmalıdır. Tek amacı ülkesine dönüp bu ihanet komplosunu düzenleyenlerden intikam almaktır.


Yapım Yılı: 2011
Tür: Aksiyon
Ülke: ABD, İngiltere
Vizyon Tarihi: 13.04.2012 Cuma

                                                                                                                                                                   
Chronicle
DOĞAÜSTÜ
Alex Russell, Dane DeHaan, Michael B. Jordan, Michael Kelly
Meraklı, haşarı ve liseli üç sıkı arkadaş, şans eseri keşfettikleri bir yer altı tünelinde, kendilerine doğaüstü güçler kazandıracak bir "şeyle" karşı karşıya gelirler ve aynı gün içinde üçü de sadece düşünce gücüyle çevrelerideki canlı-cansız herşeyi kontrol edebilir hale gelirler. Başta sadece ortalığı karıştırmak ve eğlenmek için kullandıkları bu süper güçler, kısa sürede insaların hayatlarıyla oynadıklar bir kumara dönüşecektir. Tüm bu süreçte ise kamera kayıttadır.


Yapım Yılı: 2011
Tür: Aksiyon
Ülke: ABD, İngiltere
Vizyon Tarihi: 13.04.2012 Cuma




                                                                                                                                                                   
      FİLM
Öznur Kula, Özgür Emre Yıldırım, Cumali Karakaya, İlker Savaşkurt
Kemal, amatörce durmadan film çekmektedir. Bir gün aynı evi paylaştıkları Nuri'nin yetimhaneden arkadaşı İzzet gelir. Kemal, ilgisini çeken, hapisten yeni çıkmış olan bu adamın hayatını filme almaya karar verir. Hiç tanımadığı adamın sempatik görüntüsünün altında tam bir psikopat yatar. Film, tamamen kontrolden çıkan İzzet'in güç gösterisine döner.

Yapım Yılı: 2011
Tür: Aksiyon
Ülke: Türkiye
Vizyon Tarihi: 13.04.2012 Cuma







                                       
                                                                                                                                                                           

The Howling Reborn
YENİDEN DOĞUŞ
Landon Liboiron, Lindsey Shaw, İvana Miliceviç, Jesse Rath
Annesi, kendisine hamileyken öldürülen Will, okulda aşık olduğu Eliana ile bir araya gelmek için bir partiye katılmaya karar verir. Işıklar karardığında tuhaf şeyler olur. Garip yaratıkların saldırdığını görür ancak kimse ona inanmaz. Will, kurt adamlar konusunda araştırma yaparken, annesinin de öldürüldüğü dönemde aynı şekilde kurt adamları araştırdığını öğrenir.
 

Yapım Yılı: 2011
Tür: Korku
Ülke: ABD
Vizyon Tarihi: 13.04.2012 Cuma



                                                                                                                                                                   
 YERALTI
Engin Günaydın, Nergis Öztürk, Serhat Tutumluer, Nihal Yalçın
Muharrem, nefret ettiği ve edildiği halde eski arkadaşlarının yemeğine kendisini zorla davet ettirir. Masum didişmeler, ufak kişilik gösterileri ile başlayan yemek, giderek dumanlanan kafaların etkisiyle utanç dolu geçmişe doğru yol almaya başlar. Defterler açılır, hesaplar ortaya dökülür. Gece pişmanlık, gözyaşları ve öfkeyle dolarken, rezillik karanlık sokaklara, otel odalarına taşar. 

Onlar hep birlikte, Muharrem tek başına olsa da kararlıdır. Pislik ya o gece temizlenecek, ya da geberip gidecektir. Yoksa sonsuza kadar kurtulamayacaktır bu utançtan.

Yapım Yılı: 2012
Tür: Drama
Ülke: Türkiye
Vizyon Tarihi: 13.04.2012 Cuma



















0 yorum:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara